Unod a dugóban állást, szeretnéd értékesen kihasználni a munkaidődet?

Akkor a városi kerékpárokat neked találták ki. Ráadásul egy kiadós edzőtermi kardió edzést is le lehet tudni egy kis tekeréssel, úgy, hogy közben egy pillanatra sem esel ki a város nyüzsgő forgatagából a Lynx City nyergében ülve.

Fontos megbeszélés egy kávézóban? Délutáni trécselés a csajokkal a parkban?
Ez a kerékpár mindenhova elkísér és mindig számíthatsz rá, vezessen bárhová is az utad. A városi kerékpárok jellemzője, hogy komfortos, rugóval ellátott nyereggel szerelik fel őket, éppen ezért tökéletes védelmet biztosítanak a bukkanókkal és a kátyúkkal szemben.

Előnyük, hogy túlnyomórészt hajlított, kényelmes kormánnyal rendelkeznek, ezért megfelelően támasztják meg a testet. Kontrás és ,,V" fékes és többsebességes váltójuknak köszönhetően pedig egyszerű kezelést biztosítanak használójuknak.
A stílusos megjelenés az alapfelszereltség része, de csomagtartóval, vagy akár kosárral is megspékelheted a kerékpárod. A fejvédő sisakot azért ne felejtsd el, fő a biztonság! 

A visszajelzéseket, észrevételeket arra használjuk fel, hogy fejlődjünk, ezért a 2023-as évben érkezett új modelljeink esetében törekedtünk arra, hogy jobb felszereltséggel és új dizájnnal, merészebb színekkel lássuk el a kerékpárokat.

A kerékpárok megfelelnek a KRESZ szabályoknak, így rögtön menetkész állapotban jutsz hozzá. Két vázméretben (17”, 18”) készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb modellt. Részletes leírásukat az egyes modelleknél találod!