A Lynx hegyi kerékpárjainak kiemelkedő teljesítménye ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér. A strapabíró alvázzal, széles terepabroncsokkal, alufelnikkel és masszív kormánnyal rendelkező bringákkal a meredekebb kihívások teljesítése sem jelenthet problémát. Lejtős terepen a Lynx Arctic lesz az egyetlen biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, de ne engedd el és akkor minden kaland kellemes emlék marad. A számos fokozatban állítható Shimano váltónak, valamint a kiváló Suntour villának köszönhetően a Lynx Arctic egyenetlen terepen is magabiztos kerekezési élményt nyújt tulajdonosának. 

A visszajelzéseket, észrevételeket arra használjuk fel, hogy fejlődjünk, ezért a 2023-as  új modelljeink esetében törekedtünk arra, hogy jobb felszereltséggel és új dizájnnal lássuk el a kerékpárokat. Tárcsafékkel szerelt modellek.

A kerékpárok megfelelnek a KRESZ szabályoknak, így rögtön menetkész állapotban jutsz hozzá. Két vázméretben (19”, 21”) készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb modellt. Részletes leírásukat az egyes modelleknél találod!

228525vii.jpg