A trekking kerékpárok a legsokoldalúbban felhasználható bringák, hiszen kirándulásra, túrázásra, mindennapi használatra vagy csak egy gyors bevásárlásra is bevethetők. Ez a modell ideális választás lehet azok számára, akik a meredek hegyi útvonalak helyett a kitaposott földutakat részesítik előnyben egy-egy kerekezés alkalmával. 

Ennél a típusnál a teleszkóp, az állítható kormányzár, a kényelmes nyereg, a hajlított kormány és a nagy átmérőjű kerekek, valamint az országútinál ballonosabb, érdesebb gumi, erős csomagtartó, ledes lámpák egyaránt a főbb jellemzők közé tartozik. Ezekre az alkatrészekre nagy hangsúlyt fektettünk, hogy kiváló élményt biztosítsanak számodra a használat során.

A könnyű váznak és kiváló lengéscsillapításnak köszönhetően a Lynx BALTIC Trekking nemcsak terepen, hanem szilárd burkolaton is komfortos utazást biztosít, ezért köszönhetően minden idegszáladat a felfedezés élményére fókuszálhatod.

A visszajelzéseket, észrevételeket arra használjuk fel, hogy fejlődjünk, ezért a 2023-as új modelljeink esetében törekedtünk arra, hogy jobb felszereltséggel és új dizájnnal, merészebb színekkel lássuk el a kerékpárokat.

A kerékpárok megfelelnek a KRESZ szabályoknak, így rögtön menetkész állapotban jutsz hozzá. Három vázméretben (17”, 19”, 21”) készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb modellt. Részletes leírásukat az egyes modelleknél találod!